Relații clienți: 0266 - 248 447 / Secretariat: 0266 - 248 448

Ştim preferinţele voastre din ultima cercetare calitativă de piaţă (2016, Unlock Research), când prin degustare „blind” ne-aţi clasat în top la gust, în majoritatea categoriilor de produse lactate ale principalelor branduri din România. Tot din cercetare ştim că apreciaţi şi aveţi încredere în reţetele noastre, create în marea familie GORDON, reţete în care se regăsesc nealterate aromele plantelor de pe păşunile noastre.

Și nu greșiți, pentru că natura este ingredientul nostru. Pășunile înalte, nepoluate, cele peste 200 de plante medicinale de pe coamele dealurilor noastre. Natura pură, izvorul celui mai bun lapte. Având o capacitate de prelucrare zilnica de 120.000 litri de lapte, colectam laptele de pe circa 1400 de ferme gospodărești, 113 de ferme extinse , inclusiv cele 2 ferme  proprii ultramoderne. În 1993, noi - doua famili cu copii mici am fondat compania Gordon  si am construit o mică fabrică, într-un sat, la Bulgăreni, unde am produs cascaval pe baza retetelor traditionale. În timp,  prin investitii totale de peste 15.000.000 euro  am ajuns la cele mai noi tehnologii existente, cerute de Uniunea Europeană, la o fabrică ultramodernă, la Bisericani, și la o varietate de produse al căror gust le face inconfundabile. Și foarte dorite de toți cei care iubesc naturalul fiindcă iubesc viața și o prețuiesc. Ultima investiție de cca 6.000.000 euro a constat intr-un depozit logistic cu o capacitate de 1,000 paleti  precum si extinderea sectiei de produse proaspete. Platforma de producție și toată infrastructura conexă se întind pe o suprafață de 74.561 de metri pătrați. Suntem si astazi o afacere de familie, dar, în același timp, suntem o comunitate, comunitatea GORDON. „Noi“ înseamnă oameni. Cei care lucrează în fabrica, cei de la fermele gospodărești care ne trimit cel mai bun lapte în fiecare zi și voi, cei care preferați GORDON pentru că vreți ce e mai gustos și mai bun pentru familia voastră. Ăștia suntem, asta facem. Ca să vă fie masa cât mai gustoasă!

 
VIZIUNE


Viziunea noastră este să oferim familiilor din România produse sănătoase, din cel mai bogat şi gustos lapte, nu doar produse în care e şi lapte. Să oferim în acest fel la fiecare masă hrană sănătoasă, plăcere şi bucurie.
Să fim o comunitate puternică – şi nu doar un business. Sensul existenţei acestei afaceri este şi va rămâne peste multe generaţii de acum înainte sprijinul real pentru comunitate: fermieri, parteneri, furnizori şi angajaţi.

 

MISIUNE


Reţete cu gust local:

Suntem oameni de la munte, crescuţi alături de ciobanii de la munte. Ştim cum se fac brânza, caşcavalul, smântâna adevărate. Ducem tradiţia şi secretele gustului autentic mai departe. Dincolo de lapte şi ştiinţă, noi punem şi suflet în reţetele noastre.

Tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie:

Am investit şi investim continuu în modernizare, procesăm laptele cu cele mai noi tehnologii, fără ca prin acest proces să alterăm gustul laptelui sau reţetele tradiţionale.

Cercetare şi inovaţie:

Suntem atenţi la „mersul lumii”, la nevoi şi aşteptări. Surprindem mereu prin noi categorii de produse, extensii de brand, mod de ambalare şi sortimente. De la an la an.

Produse şi servicii integrate:

Acoperim toate segmentele de consum, atât piaţa de retail modern, cât şi piaţa tradiţională, şi deţinem în portofoliu o gama largă de produse pentru canalul de vânzare HoReCa.

 
 
 
 


PASIUNE

Respect pentru comunitate şi pentru natură: existăm pentru şi prin comunitatea din jurul nostru şi credem în reciprocitate şi loialitate. Respectăm şi iubim natura, familia şi comunitatea şi credem în ele. Dedicare: de peste 24 de ani, suntem dedicaţi păstrării unui produs cu adevărat local, tradiţional, cu proprietăţi şi calităţi unice. Mândrie, demnitate: credem în oamenii care muncesc pentru a susţine o tradiţie, a crea valoare şi a împărtăşi această valoare cu cei din jur.

Comunitatea

GORDON

 

Am început ca o familie pentru că businessul nostru este unul de familie.

Dar fiindcă atunci când am lansat GORDON foarte mulți oameni din sat au venit să lucreze cu noi, familia s-a mărit atât de mult încât a devenit în foarte scurt timp o comunitate. Mai departe, comunitatea s-a extins prin fermele gospodărești care lucrează cu noi. Așadar, GORDON a devenit o comunitate regională. Însă nu ne-am oprit aici deoarece comunitatea s-a făcut din ce în ce mai mare datorită distribuirii produselor noastre în piața modernă și tradițională. Și nu ne vom opri aici pentru că pe măsură ce se consumă la nivel național mai multe produse GORDON din ce în ce mai mulți fermieri din România vor trăi mai bine.